Ce zici de un hobby care să te relaxeze după o zi de muncă, dar să îți aducă multe informaţii utile? Noi am stat de vorbă cu cei de la DallesGO, aşa că avem câteva sugestii din care să îți alegi preferatul.

Dacă ai suficientă pasiune, poţi face absolut orice – chiar şi înconjurul lumii. De la această teorie au plecat şi cei de la DallesGO care au pregătit la sfârșitul lunii aprilie a opta ediție a cursurilor celei mai interactive și creative platforme de hobby și learning. O serie nouă pentru toţi cei pasionaţi de dezvoltarea personală și profesională, care vor să descopere şi să înveţe lucruri noi, să facă networking și să se relaxeze.

Un altfel de job, extrem de plăcut

Cursurile se țin după orele 18.30, deci nu trebuie să-ţi faci griji pentru programul de la birou. Şi chiar dacă titulatura sună a şcoală cu examene, îţi garantăm că, de fapt, îţi vei petrece timpul liber într-un mod productiv, într-o atmosferă inspirațională, creativă şi interactivă.

Fiecare curs after work include 12 întâlniri săptămânale în cadrul cărora afli de la formatori de excepţie cele mai interesante şi actuale informații despre industria care te interesează: Stilism & Tendinţe în Modă, Make-up, Fotografie, Social Media, Design Interior, PR, Comunicare Online, Hairstyling, Cooking, Actorie. În plus, fiecărui curs i se adaugă un modul opțional de șase săptămâni, o continuare a cunoștințelor proaspăt dobândite.

Profesori de creativitate

Cursurile de Stilism & Tendințe în Modă vor fi predate de Ovidiu Buta – fashion director al revistei GQ, împreună cu Irina Markovits, consultant de stil. Diana Ionescu, fashion make-up artist, susține cursurile de Make-up, iar GETT’S Artistic Team coordonează cursurile profesionale de Hairstyling. De la Ionuț Staicu, fotograf de modă, vei învăța Fotografie, iar Irina Neacșu, arhitect și designer de obiect, îți spune ce înseamnă Designul Interior.

Cursurile profesionale de PR sunt susținute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea, cel mai renumit specialist social media, te inițiază în Comunicarea Online, alături de Mugur Pătrașcu, care din acest sezon pune la bătaie experiența sa în digital, alături de echipa DallesGO.

În plus, dacă ești pasionat de bucătărie, poți învăța de la Patrizia Paglieri, proprietara unuia dintre cele mai renumite restaurante din București și un Chef foarte apreciat, secretele bucătăriei italiene. Iar dacă vrei să dai frâu liber exprimării Filip Ristovski și Rareș Andrici te poartă în culisele actoriei.

Până pe 15 martie ai 20% reducere la înscrierea pentru oricare din cursurile DallesGO despre care ți-am povestit.