Crampe? Spasme? Cârcei? Durereri ale articulațiilor? Am făcut cercetări amănunțite și am aflat ce combinaţii de vitamine și minerale sunt indicate pentru a scăpa de aceste probleme. 

E dovedit științific: ca urmare a efortului fizic intens, nivelul de electroliți din corp scade. Dacă adăugăm și o dietă necorespunzatoare (spre exemplu, un exces de carbohidrați și proteine) sau un consum crescut de cafea sau ceai negru, efectele se simt rapid: te vei lupta cu stări de oboseală, dureri musculare sau dureri articulare. Pentru a-ți menține organismul sănătos și a-i crește capacitatea de efort și performanță ai nevoie de câțiva aliați de nădejde. Iată către ce să te îndrepți în funcție de problemele cu care te confrunți.

Problema: dureri musculare 

Deshidratarea și lipsa de potasiu din organism, coroborată cu lipsa unui aport adecvat de magneziu duce la un rezultat cel puțin dureros. Iar dacă ai avut vreodată probleme cu cârceii știi la ce ne referim. Simple spasme sau cauzând dureri intense, cu o durată variabilă între câteva secunde și un sfert de oră, cârceii fac ca zona afectată să devină tare la atingere ceea ce în anumite cazuri (de exemplu, în timpul unei ore de înot sau când te afli la volan) pot deveni de-a dreptul periculoase.

Soluția:

Din fericire există Doppelherz aktiv Cârcel STOP și Doppelherz aktiv Cârcel STOP efervescent cu o formulă ce conține Magneziu și Potasiu care ajută la buna funcționare a sistemului nervos și a celui muscular, dar și Fier (care intervine în formarea normală a globulelor roșii, importante pentru transportul oxigenului în sânge), Zinc, Crom, Vitamina B6 și Vitamina B12. Toate pentru ca tu să te bucuri de libertate de mișcare, fără crampe musculare!

doppelherz


Problema: dureri articulare
 

Durerile articulare nu sunt rezervate doar celor care trec de vârsta maturității iar aceia dintre noi care au terminat o cursă lungă sau o serie de circuite supersolicitante știu asta prea bine.

Soluția:

Doppelherz system Kollagen 11.000 plus aduce în prim-plan un element cheie: colagenul, un constituent al oaselor, cartilajelor și ligamentelor și proteina cea mai importantă din punct de vedere cantitativ din organismul nostru. Pe lângă Colagen, suplimentul mai conține Vitamina C, Cupru, Vitamina C și oligoelementele Seleniu și Cupru și Vitamina D. Apoi, pentru protecția cartilajelor, atât de importante în menținerea integrității articulațiilor, poți să apelezi cu încredere la Doppelherz aktiv Gelenk 1200. Un singur comprimat combină vitaminele C (contribuie la formarea normală a colagenului), K și D, alături de 1200 mg de Clorhidrat de glucozamină (prezentă în mod normal în organismul uman, glucozamina are rol esențial în menținerea integrității cartilajului tuturor articulațiilor).

doppelherz

Problema: solicitarea organismului 

Mai multă energie și vitalitate e țelul fiecăruia dintre noi. Însă condiția fundamentală pentru a le obține stă într-un aport optim de vitamine și minerale.

Soluția:

Cu suplimentul alimentar Doppelherz aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu, te bucuri de acțiunea benefică a celor doua minerale vitale, Calciul (componentă principală a scheletului, ce-i conferă rezistență) și Magneziul (un macromineral esențial în sinteza proteinelor), iar efectul acestora este întărit de prezența Vitaminei D3, cu rol de fixare a calciului, dar și de microelementele Zinc (contribuie la procesul de diviziune celulară), Seleniu (rol în protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ) și Mangan.

doppelherz