Am făcut o listă cu lucrurile care ne inspiră și care ne aduc bucurie. Pentru că noi, de Dragobete, sărbătorim atât dragostea pentru cei dragi, cât și pentru toate lucrurile pe care le iubim.

1. Antrenamentele în intervale
Intensitate mare, rezultate rapide și arderi timp îndelungat de la ieșirea din sală – acestea câteva dintre motivele pentru care iubim antrenamentele în intervale. Trebuie doar să-l alegi pe cel care ți se potrivește, iar rezultatele vor apărea rapid.

2. Yoga
Cândva, și noi credeam că yoga este utilă doar pentru mobilitate. Dar ne-am convins că pe lângă un antrenament foarte eficient este, de fapt, un stil de viață, pentru că îți transformă corpul nu doar din exterior, ci și din interior.

3. Voința
Ea este elementul care ne face să ducem totul la bun sfârșit. De la mâncat mai bine la antrenat mai des, de la organizare la relaxare. Și iubim oamenii care, cu multă voință, au reușit să-și schimbe viața.

4. Echipamentele cool
E minunat să faci sport, dar dacă „împachetezi“ totul într-un echipament în care te simți și arăți bine, atunci cu siguranță randamentul și motivația vor crește. În plus, e un motiv excelent să mergi la cumpărături.

5. Fructele și legumele (mai ales cele verzi)
Pentru unii dintre noi sunt gustările perfecte, pentru alții ingredientele unui mic dejun energizant sau alimentele care ne ajută să ne menținem în formă. Dar indiferent de motivul pentru care le consumăm, știm sigur că ne asigură toate nutrimentele esențiale.

6. Trenduri
Că sunt din fashion, beauty, gadgets sau chiar din sport, le iubim pe toate. Sunt mereu un motiv excelent să testăm ceva nou, să schimbăm ceva și chiar să devenim mai buni.

7. Snackurile sănătoase
Fie că sunt perioade stresante – când simțim nevoia să ronțăim mereu ceva – sau, pur și simplu, avem poftă de un desert delicios, încercăm să facem alegeri sănătoase. De cele mai multe ori alegem aceste nuci rumenite în sirop de arțar.

8. Să înotăm
Mișcarea în apă este o modalitate perfectă de ars calorii, mai ales pentru că impactul la nivelul articulațiilor este mult redus. În plus, vorbind strict de partea practică, echipamentul pentru înot este mult mai puțin voluminos.

9. Instagramul
Recunoaștem, e una dintre sursele principale de inspirație pentru noi: de la mâncare bună la antrenamente sau echipamente de fitness. Aici ți-am făcut o listă cu cinci conturi de Instagram pe care merită să le urmărești, dacă ești pasionat de yoga și Pilates.

10. Vacanțele
Oricine iubește vacanțele, nu? Pentru noi e o bucurie fiecare planificare. Ca să iasă totul și mai bine, avem grijă ca și drumul până la destinație să fie cât mai plăcut și relaxant.