/ Provocarea Philips: picioare de podium în doar 8 săptămâni

Începând de luni, 23 aprilie, profită de 8 săptămâni de antrenament cu exerciții cu focus pe tonifierea picioarelor, exclusiv la World Class, în paralel cu 8 săptămâni de tratament cu Philips Lumea pentru o piele perfect epilată. Patru antrenori au pregătit un program special pentru tine, cu un rezultat incredibil: picioare de podium.

CITEŞTE MAI MULT >
/ Fii în formă cu AQUA Carpatica și World Class

Brandul de apă minerală naturală AQUA Carpatica este noul partener de hidratare World Class de la începutul acestui an. Sportul și hidratarea fac echipă bună împreună, iar acest parteneriat a venit ca un pas natural, având în vedere că ambele branduri promovează un stil de viață sănătos prin activitate fizică regulată, alimentație echilibrată și hidratare optimă. 

CITEŞTE MAI MULT >
/ Descoperă cadourile perfecte de sărbători!

Ai rămas pe ultima sută de metri, dar și în pană de idei în ceea ce privește cadourile de sărbători? Ai vrea să eviți variantele de care nimeni nu se bucură? Alege în acest an câteva daruri eficiente, care vor face viața mai ușoară și mai frumoasă celor pe care îi iubești. Philips te ajută cu câteva sugestii care te pot scoate din impas.

CITEŞTE MAI MULT >
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >