Curajos, îndrăzneţ, expansiv, plin de viață și energie. Dacă și tu ești așa, participă la concursul nostru, iar următoarea ta vacanță poate fi în Las Vegas!

Ai făcut vreodată baie gol într-o piscină din mijlocul oraşului? Ai escaladat un bloc ca să ajungi în balconul iubitei tale? Ai făcut un credit imens doar ca să mergi în vacanţa visurilor tale? Dacă ai răspuns afirmativ măcar o dată, atunci probabil deja te-ai înscris în concursul nostru. Iar dacă nu, îţi lansăm o provocare: fă ceva ce i-ar intriga pe toţi din jurul tău şi trimite-ne o poză.

Vara este cel mai bun moment să ieși din zona de confort, să te bucuri de "efectele adverse" ale unei vieţi active și să te dezlănțui la soare. Acum este momentul perfect să petreci până în zori, să faci toate nebuniile pe care în restul zilelor nu ai avea curajul să le încerci.

Și, pentru că noi, cei din echipa W by World Class, ne-am propus să avem o astfel de vară, vrem să îți oferim și ție una. Campania Be Scandalous This Summer, cu premiul cel mare o excursie la Las Vegas, te va provoca să ieşi din zona de confort şi să ne arăţi, prin poze, cum renunţi la inhibiţii şi te bucuri de încrederea în tine.

Mai multe detalii despre premii şi regulamentul complet găseşti aici.

Directed by: Cătălin Bugean (www.bugean.com)
Cinematography by: Ovidiu Gyarmath (www.gyarmath.ro)
Creative director: Sorina Fredholm
Focus puller: Yuri Bustiuc
First assistant director: Costache Donici
Second assistant director: Victor Mosteanu
Fashion stylist: Sorina Fredholm
Make up: Dana Petrin
Hair stylist: Echipa Geta Voinea
Special effects: Răzvan Stanciu
Editing: Video Noize
Color correction: Laurent Morel
Producer: Cătălin Bugean
Special thanks to: Video Noize, Video Link, Victor Mosteanu, Eric Stoica, Mădălina Dorobanțu și Gaia Boutique Club