George și-a dorit să se definească în timp record și a intrat în programul Delta Burn. După 90 de zile de antrenamente și alimentație echilibrată a ajuns la forma dorită.

Inițial a vrut doar să scape de burtă și să își remodeleze corpul. Însă nu se aștepta să treacă prin schimbări atât de mari. Acum, George se declară dependent de mișcare și alimentație sănătoasă și echilibrată.

Timp de 90 de zile Costel Cosloc, antrenor personal în World Class Health Academy at Downtown, s-a ocupat de antrenamentele și dieta lui George. În prima etapă, scopul a fost îmbunătăţirea condiţiei fizice şi reducerea procentului de grăsime din corp. În cea de-a doua etapă din Delta Burn s-a urmărit îmbunătățirea condiției fizice, astfel încât muşchii lui George să poată lucra cu greutăţi tot mai mari, ceea ce i-a permis să crească gradual intensitatea și să reducă timpul de odihnă dintre seturi. În ultima parte a antrenamentelor lui George, exercițiile au fost create pentru a-i duce condiția fizică la nivelul unui atlet.

Dieta a fost și ea într-o continuă transfomare. A început cu o cură de detoxifiere, a urmat reorganizarea alimentelor (renunțarea la pâine și fast-food a fost cap de listă) și planificarea ca la carte a meselor zilnice.

"După ce am dat jos rugina de pe muşchi, George a căpătat încredere. Motivaţia a devenit şi mai puternică la mijlocul celei de-a doua etape, când rezultatele au început să fie vizibile. Asta ne-a permis să forţăm limitele corpului şi să fim mai aproape de ţintă", ne-a spus Costel.

Before

George Soare

After

George Soare

"Programul Delta necesită multă disciplină şi voinţă. Nu mi-a fost uşor, pentru că a trebuit să îmi programez viaţa şi business-ul la sânge. Dar a meritat. Sunt mândru că am doborât nişte bariere atât fizice, cât şi mentale. Mi-am demonstrat că orice se poate realiza cu disciplină şi motivaţie", a completat George.

Mai multe despre transformarea lui George Soare poți citi în ediția de vară W. by World Class. Revista va fi în cluburile World Class și în librăriile Cărturești după 15 iulie.

Foto: Corina Olaru