Mai sunt 217 zile până la startul Challenge Barcelona – Maresme, un triatlon cu distanţă de Ironman. Află cine sunt Ioana, Silviu şi Paul, urmăreşte-le antrenamentele şi, dacă te simţi pregătit, alătură-te lor.

Ne-am pus în spate rucsacul acestei provocări din pasiune pentru mişcare şi pentru a le arată tuturor tinerilor care au o fărâmă de ambiţie sportivă în ei, că se poate face ceva extraordinar, dacă eşti suficient de încăpăţânat, puţin inconştient, pasionat, organizat şi munceşti mult.

Colaborarea cu World Class, partenerul nostru de antrenament, a început printr-un antrenament cu Oana Stamate, Personal Trainer la clubul din Titan. Experienţa care ne-a introdus în lumea „Circuitului de Cross Fit“ am traduce-o în: durere, trudă, zâmbet, concentrare!

O provocare fără jumătăţi de măsură

Suntem o echipă de trei oameni (Ioana, Silviu şi Paul), dar vom trudi la proba individuală, nu la cea pe echipe. Asta înseamnă că fiecare trebuie să termine toate cele trei probe ale competiţiei: 3,8 kilometri înot, 180 kilometri bicicletă şi 42 kilometri alergare. Am vrut o provocare adevărată, aşa că am renunţat la jumătăţi de măsură.

Alex este coach-ul nostru, un atlet profesionist din cap până în picioare, cel care ne învaţă tehnică şi ne ajustează programul de pregătire, atunci când suntem gata să o luăm razna.

Ioana a prins gustul concursurilor de triatlon de mai bine de un an, având rezultate foarte faine. Ea nu e un sportiv profesionist şi are un job "normal" – Consulting Partner la una din cele mai bune companii de training din România.

Silviu este un antreprenor pasionat să găsească oportunităţi de a inova. Vrea să creeze lucruri care au impact, iar asta, crede Silviu se poate face doar prin antreprenoriat. În 2013, a fondat Martin Adventures, agenţia de turism specializată în ture active care includ activităţi precum ciclismul, drumeţiile montane, vâslitul în caiac sau lotcă şi alte activităţi specific locale.

Paul creează proiecte educaţionale pentru tineri, proiecte care au ca limbaj comun mişcarea, sportul şi sportivi & exploratori români de succes. A creat Wild Thing, proiect prin care facilitează întâlnirea tinerilor cu aceşti sportivi & exploratori, într-o ieşire de două-trei zile în natură. Totul se întâmplă sub umbrela ideii liberinmiscare.

Fii parte din provocare!

Cei care vor să îşi disciplineze antrenamentele personale, vor să participe la concursuri ceva mai serioase care cer antrenamente pe măsură, pot accesa programul nostru de pregătire direct pe site. Se pot inspira din ce merge şi ce nu merge pentru noi, din sfaturile primite de la nutriţioniştii şi sportivii cu care lucrăm sau, pur şi simplu, pot urmări povestea noastră pe măsură ce ea se ţese.

Welcome to the grind, welcome to The Challenge!