În ediția de vară a revistei W. By World Class am provocat 7 vedete să se dezlănțuie la soare. Vezi ce s-a întâmplat în spatele aparatelor foto.

Corina Bud, Dana Rogoz, Adela Popescu, Diana Enciu, Alina Tanasă, Victor Slav și Bogdan Vlădău – îi știi de la televizor, din ziare sau de pe bloguri celebre. Tu îi urmărești pentru că îți plac, iar noi i-am ales și pentru că sunt curajoși și trendsetteri.

Am adunat cele șapte vedete la o ședință foto estivală alături de cei mai în formă antrenori World Class și, în doar câteva ore, setul nostru s-a transformat într-un pool party veritabil. După ce apele s-au liniștit, i-am provocat, pe fiecare în parte, să dea din casă. Rezultatul? Pasiuni ieșite din comun, metode de relaxare inedite și mărturisiri picante. Pe toate le găsești în ediția de vară a W. By World Class care este deja în cluburile World Class și în librăriile Cărturești.

W by World Class

Summer rebels

Summer rebels

Summer rebels

Realizator: Sorina Fredholm
Foto: Marius Bărăgan
Video: Sorit Brotnei
Styling: Oana Vasilache
Makeup: Dana Petrina și Alexandra Apreutesei
Hair: Simona Ciobotaru (Geta Voinea Băneasa) și Marius Neagu (Geta Voinea Factory)/Geta Voinea Saloane

Cei mai în formă antrenori de la World Class: Cornel Duță, Mihai Florea, Rareș Ghiricociu, Armando Lungu, Iulian Panait, Eduard Solomon, Cezar Stancu.