De Sfântul Valentin renunță la cina romantică și încearcă un antrenament în doi. Avem motive serioase să credem că va da rezultate mai bune.

Pentru Mădălina Tănăsescu (Sales Manager World Class Downtown) și Bogdan Popa (instructor de fitness și antrenor personal în cluburile World Class America House și Downtown) antrenamentele împreună au venit ca un bonus, odată ce relația a prins contur. "Ne-au apropiat foarte mult, ne-au ajutat să ne cunoaștem din ce în ce mai bine. În plus, sunt foarte distractive și ne fac să trecem peste oboseala acumulată zi de zi", spune Mădălina. Tocmai de aceea, atunci când ei ajung în sală, se lasă nu doar cu multe calorii arse, ci și cu emoții și o chimie specială. "Încercăm să facem împreună 3-4 antrenamente pe săptămână, însă nu reușim de fiecare dată. Dar clasa de C-Core de marți seară, pe care o predau eu, nu o ratăm niciodată", a spus Bogdan amuzat.

De Sfântul Valentin am vrut să îți dăm o alternativă la ieșirile clasice și i-am rugat pe Mădălina și Bogdan să ne arate cum s-a desfășurat ultimul lor antrenament. În galeria foto găsești cinci dintre mișcările lor preferate. Le poți efectua cu iubita/iubitul ca pe un circuit, respectând numărul de repetări recomandate la fiecare exercițiu. Reia circuitul de trei ori.