Descoperă echipamentul care transformă podeaua, tavanul şi pereţii în partenerii tăi de antrenament.

Niciun alt tip de echipament nu ţi-a mai oferit aşa ceva. Ceea ce face din Queenax o adevărată revoluţie este accentul pus pe antrenamentul antigravitaţional şi 4D, fiind în acelaşi timp soluţia perfectă şi pentru un antrenament funcţional.

Upgrade pentru condiția fizică

Ultimul răcnet în materie de fitness în săli din lumea întreagă, antrenamentul gravitaţional aminteşte de structurile pentru căţărat din parcurile de joacă. Ce te menţinea în formă când erai copil revine în forţă pentru a schimba radical felul în care îţi lucrezi corpul. Te vei legăna, agăţa şi vei sta, practic, suspendat în aer, în cadrul unui antrenament care îţi va solicita simultan toate grupele musculare.

Indiferent de nivelul tău în fitness, Queenax oferă ceva pentru toată lumea. Pregăteşte-te să-şi dai upgrade la rezistenţă, mobilitate, echilibru şi flexibilitate.

Liber la creativitate

Structurile pe care Queenax ţi le pune la dispoziţie pot fi asamblate nu numai pe perete, ci şi pe tavan sau pe podea şi vin la pachet cu accesorii pentru diferite programe de antrenament şi cu nenumărate posibilităţi de a le folosi. Cu Queenax, poţi fi oricât de creativ. Nu există decât limitele propriei imaginaţii, pe care cele treipachete de antrenament ţi le vor pune la încercare:

The Bridge vine la pachet cu patru programe de antrenament şi cu alte patru opţionale. The Bridge e lăudat de Queenax ca fiind soluţia pentru cea mai eficientă explorare a tavanului şi a pereţilor în antrenamentul tău. Şi pe bună dreptate. Consultând broşurile disponibile, în funcţie de gradul de dificultate dorit, poţi crea circuite proprii şi sisteme de antrenament pe baza structurilor.

The Cross+ este cel mai potrivit sistem pentru circuite funcţionale suspendate. Vei explora tavanul şi pereţii în antrenamentul tău cu la fel de mare eficienţă ca în The Bridge, dar în plus vei beneficia şi de instrumentele ataşabile integrate şi modulele de depozitare care completează sistemul. Echipamentele adiţionale te vor ajuta să foloseşti saci de box, hamace şi greutăţi (şi astea sunt doar câteva) pentru un antrenament cât se poate de divers. Disponibil în trei formate (Suspension, Functional şi Premium), The Cross+ îţi va duce creativitatea la un nou nivel cu fiecare combinaţie descoperită.

Aplicaţiile şi accesoriile te vor ajuta să descoperi aptitudini de care nici nu ştiai. Nu te da în lături de la niciuna dintre metodele concepute special pentru reabilitare, creşterea rezistenţei şi îmbunătăţirea aptitudinilor cardiovasculare. Foloseşte accesoriile ca niciodată până acum. Inelele şi mânerele funcţionale, kitul premium pentru abdomen şi multe altele vor transforma antrenamentul antigravitaţional în noul tău stil de a face sport.

Din 1 decembrie, poți încerca inovaţia Queenax, în exclusivitate în România, la World Class Fitness Center at Promenada.

Foto: queenax.com