• Cardio
  1 din 6 Cardio

  (Kick Box, Body Combat, Body Step, Kangoo Jumps, Grit Plyo, Cycling)

  Mergi dacă ai avut o zi grea la birou și vrei să uiți de tot; ai chef să transpiri, dar nu vrei să stai leneș, în saună; vrei să îți remodelezi tot corpul și, mai ales, să te încarci de energie.

  Ce te așteaptă: Exerciții care presupun o dinamică ridicată. Cu ajutorul echipamentelor de la clase – step, ghete de Kangoo, BOSU, bicicletă etc. – și al propriului corp, vei învăța că te poți distra mai bine ca niciodată chiar și la antrenamente.

  Cât durează: 30, 45 sau 60 de minute, depinde de clasă.

  Ce obții: Arzi calorii și pierzi în greutate, îți crești nivelul de rezistență la antrenamente și îți faci stoc de energie pozitivă.

  < Înapoi la articol
   
 • Forță
  2 din 6 Forță

  (Body Pump, Grit Strenght)

  Mergi dacă vrei să îți tonifici musculatura şi să îţi creşti forţa.

  Ce te așteaptă: Exerciții de bază, făcute cu greutăți – bară, gantere, discuri – pe care le vei repeta de multe ori. Mișcările sunt ușor de urmărit și antrenorii au grijă mereu să îți explice, pe îndelete, la ce să fii atent.

  Cât durează: 30 sau 60 de minute, depinde de clasă.

  Ce obții: Remodelare musculară şi arderi intense – exercițiile sunt gândite astfel încât corpul tău să ardă calorii pentru mult timp de la încheierea antrenamentului. Ah, și mai obții și ceva febră musculară, mai ales după primele antrenamente, dar merită. Îţi garantăm.

  < Înapoi la articol
   
 • Funcționalitate
  3 din 6 Funcționalitate

  (Interval, CX WORX, Metabolic, BOSU)

  Mergi dacă vrei să îți crești pulsul, să înțelegi cât de importantă este mobilitatea în antrenament și mai ales să îți modelezi frumos corpul.

  Ce te așteaptă: Exerciţii complexe, care imită mişcările de zi cu zi. Fie că trebuie să urci zilnic multe scări, să ridici plase, să te întinzi după ceva anume sau să te răsucești rapid după ce mic, clasele acestea te vor pregăti pentru orice. Ți se va pune la încercare atât forța, cât și rezistența.

  Cât durează: 30 sau 60 de minute, depinde de clasă.

  Ce obții: În primul rând, o condiție fizică excelentă. Apoi, o tehnică mai bună la antrenamente.

  < Înapoi la articol
   
 • Dans
  4 din 6 Dans

  (Dance, Easy Dance, Zumba, Aerobic Power)

  Mergi dacă ai chef să transpir, fără să ridici greutăți, să te distrezi, să faci piruete, să te miști mai bine.

  Ce te așteaptă: Dans, desigur. Coregrafii speciale pentru începători și avansați, pe melodii deloc plictisitoare. După câteva ședințe vei învăța mișcările și te vei simți în largul tău.

  Cât durează: 60 de minute.

  Ce obții: O stare de bine care va dura mult timp și după ce ieși de la clasă. Bonus: coordonare mai bună, rezistență la efort mai mare și superenergie.

  < Înapoi la articol
   
 • Flexibilitate
  5 din 6 Flexibilitate

  (Yoga, Pilates, Yogilates, Stretching)

  Mergi dacă vrei să îți educi și mintea, nu doar corpul.

  Ce te așteaptă: Exerciții destul de statice, pentru care îți vei folosi doar propria greutate. Uneori va fi simplu, alteori nu. Dar cu fiecare clasă îți vei observa evoluția. Vei avea nevoie de multă concentrare și control asupra respirației.

  Cât durează: 60 de minute.

  Ce obții: O minte liniștită, echilibru emoțional, răbdare și, evident, mobilitate și flexibilitate.

  < Înapoi la articol
   
 • Clase pentru copii
  6 din 6 Clase pentru copii

  (Born To Move, Gym Kids, Karate, Wushu)

  Du-i pe cei mai mici membri ai familiei dacă au mai multă energie decât poți tu duce. Și mai ales dacă vrei să îi înveți, din copilărie, că e bine ca mișcarea să facă parte din viața lor.

  Ce te (îi) așteaptă: Clase special create pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Sunt programe în care sportul se combină perfect cu cele mai frumoase jocuri. Surprize plăcute, prietenie și veselie – cam ce îți dorești pentru timpul liber al micuțului tău.

  Cât durează: 60 de minute.

  Ce obții: Un copil mai sănătos și timp liber pentru tine.

  < Înapoi la articol
   
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >