Împreună, facem din cea mai lungă zi din an, cea mai scurtă zi de muncă!

Știi cum zici tot timpul că de astăzi pleci mai devreme de la birou? Însă de foarte puține ori ai reușit să te ții de cuvânt din diverse motive. Ce-ai zice dacă ți-am oferi un impuls serios pentru care să fii #GataLa4, iar orele rămase să le petreci cum vrei tu?

Bifează taskuri și-n viața personală!

Ai citit bine: operațiunea #GataLa4 revine în 2018! Inițiată de Red Bull și susținută de World Class, această intervenție îți este dedicată ție și tuturor celor care, din ambiție, dedicare și dragoste de job, uită că au task-uri de bifat și-n viața personală.

De aceea, ca să luăm cât se poate de în serios un deadline fix și nenegociabil, pe 21 iunie, o sa fii atât de productiv la birou încât întreg to-do list-ul tău va fi #GataLa4.

Mai mult timp pentru lucrurile care-ți plac

Pe 21 iunie, ne concentrăm împreună, bem o doză rece de Red Bull care ne dă aripi să fim #GataLa4 (cu treaba la birou) și să avem un pic mai mult timp pentru lucrurile care ne plac, chiar şi într-o zi de... joi.

Deci, pe scurt, mai mult timp pentru fitness, câteva sesiuni de înot, o plimbare cu longboard-ul, o ieșire la terasă alături de colegi sau prieteni sau... cum ar fi să te apuci de clasa aceea de Yoga pe care ai tot amânat-o?

Și, că tot veni vorba de mișcare și lucrurile care te ajută să petreci timp liber de calitate, World Class ți-a pregătit joi, de la ora 17:00, o clasă specială de Yoga.

Verifică mai jos cluburile în care găsești clasa specială #GataLa4, adună-ți colegii de birou și oferă-ți un moment de relaxare în cea mai lungă zi din an!

Program: Easy to mediate Yoga
Joi, 21 iunie, 17:00-17:55
Cluburi:

World Class PROMENADA – Instructor: Cornelia Condeescu
World Class CARO – Instructor: Liana Vasilescu
World Class UPGROUND – Instructor: Lavinia Botosineanu
World Class AMERICA HOUSE – Instructor: Bogdan Dochian
World Class MILITARI – Instructor: Monica Tudora

Înregistrările la clase se fac la recepția cluburilor, la următoarele numere de telefon:

Promenada: +40 311 012 490
Caro: 0744 771 144
Upground: 0217 961 366
Militari: 0311 019 275
America House: 021 539 0197

Intrarea liberă, în măsura locurilor disponibile.