Proiectul „Campioni împreună“ promovează nutriţia sănătoasă şi sportul ca elemente cheie în vederea atingerii oricăror obiective ce ţin de condiţia fizică.

Sub sloganul „Adevărata competiţie începe cu tine!“, campania lansată de Herbalife i-a provocat pe actorul Vladimir Draghia şi pe jurnalista Beatrice Osanu să îşi schimbe stilul de viaţă, sprijinindu-i cu produse Herbalife şi consultanţă personalizată în nutriţie şi sport. Timp de două luni, aceştia se vor antrena alături de campionii Ciprian Bălănescu şi Anca Bucur fiecare având un obiectiv ambiţios - Vladimir să participe la primul său triatlon, iar Beatrice să ajungă la silueta de vară mult-visată.

Vladimir Drăghia, faţă în faţă cu primul triatlon, susţinut de Ciprian Bălănescu!
„Îmi plac lucrurile noi, care mă pun în situaţii neprevăzute, am ajuns să spun «da, particip!» la Triatlonul Herbalife Braşov, în primul rând pentru competiţia cu mine însumi“, declară Vladimir.
Drăghia se antrenează alături de multiplul campion naţional la triatlon şi duatlon, Ciprian Bălănescu, pentru a participa la triatlonul Herbalife Braşov la categoria individual - proba olimpică.
Fost sportiv de performanţă, Vladimir a făcut parte din lotul olimpic de înot şi se implică constant în susţinerea cauzelor umanitare. La evenimentul de la Braşov el va participa în paralel şi la proba de ştafetă olimpică împreună cu Muki, sportiv Special Olympics.
„Am făcut înot de performanţă şi practic în continuare sport cu mare plăcere. A fost firesc să accept provocarea unui triatlon. Este extraordinar să mă pot antrena alături de Ciprian. Mă ajută să îmi canalizez corect şi eficient resursele fizice, iar nutriţia Herbalife îmi asigură energia de care am nevoie“, a declarat Vladimir Drăghia.
Pe toată perioada antrenamentelor, Herbalife îi va oferi lui Vladimir un program personalizat de nutriţie, adaptat programului său de antrenament. Pe lângă antrenamentele dificile și solicitante pentru un triatlonist, nutriția și pregătirea mentală corespunzătoare constituie doi factori decisivi în atingerea performanței. Corina Zugravu, Membru în Consiliul Consultativ în Nutriţie al Herbalife colaborează cu Vladimir şi Ciprian pentru a le dezvolta şi optimiza programul personal de nutriţie în conexiune cu efortul fizic.

Beatrice Osanu susţinută de Anca Bucur si Nutritia Herbalife îşi doreşte o vară de neuitat cu o siluetă de neuitat!
Redactorul-şef al revistei Ce se întâmplă, doctore?, Beatrice Osanu se antrenează să obţină corpul tonifiat la care visează de mult.
Anca Bucur o va sprijini cu un program de antrenament special creat pentru nevoile ei. De asemenea, Beatrice va respecta un plan nutritional sănătos care o va ajuta să ardă grăsimile, să formeze masă musculară şi să susţină organismul în antrenamentele de fitness. Programul dezvoltat de Corina Zugravu, Membru al Consiliului Consultativ de Nutriţie al Herbalife va incude produse din gama Herbalife, inclusiv suplimente de nutriţie sportivă Herbalife24.
„Mi-am propus să fac din dietă şi sport un obicei pe viaţă şi să ajung la silueta de vară mult visată!“, a menţionat Beatrice.
Cei doi protagonişti vor fi susţinuţi şi de un Consultant de Nutriţie Herbalife care le va monitoriza indicatorii de greutate şi îi va susţine cu sfaturi în ceea ce priveşte consumul de produse.

Urmăriţi evoluţia celor doi live pe http://www.vladimirdraghia.ro/blog/item/373-primul-triatlon-din-viata-mea si pe http://www.csid.ro/health/jurnalul-transformarii-mele/jurnalul-transformarii-mele-foto-si-video-15265216/
Dacă sunteţi curioşi cum a decurs prima întâlnire cu toată echipa, vizualizaţi video-ul campaniei aici: https://www.youtube.com/watch?v=i1kxu7-R080