Dacă devii mai conștient că tu ești singurul răspunzător pentru modul în care îți tratezi corpul, mintea și sănătatea, cu siguranță vei găsi o soluție bună pentru tine. Noi ți-am făcut o listă cu avantaje care sperăm să te convingă.

Ai rezultate mai bune. În general, este mai ușor să îți păstrezi "direcția" și obiectivele dacă te antrenezi dimineața.

Eviți aglomerația. Dimineața, volumul de oameni din sală este mai scăzut. Alt avantaj este că, de regulă, oamenii care se antrenează dimineața sunt mai focusați, pentru că vor să își termine antrenamentul și să ajungă la timp la serviciu.

Trăiești mai sănătos. Dacă începi dimineața cu un antrenament, șansele să îți păstrezi o mentalitate și atitudine "clean" pe întreagă perioadă a zilei sunt foarte mari.

Dormi mai bine. Atleții de performanță pun pe primul loc odihna și implicit somnul. Dacă ești conștient că dimineața ai un antrenament greu, vei încerca să te culci mai devreme pentru a fi apt de lucru. Iar în lupta cu kilogramele în plus, somnul este foarte important. Studiile au arătat că persoanele care nu beneficiază de un somn regulat, simt nevoia să mănânce nesănătos din cauza dezechilibrelor hormonilor direct răspunzători de simțuri, precum sațietatea și pofta de mâncare. 

Ramona Pacea este antrenor personal în World Class @ The Grand.