Arată ca niște instrumente de tortură, dar în realitate sunt unul dintre cele mai bune antrenamente pentru corpul tău: îți schimbă postura, îți îndreaptă spatele și te fac mai înalt.

Din iulie, la W Charles de Gaulle, ai la dispoziție o varietate de clase și tipuri de antrenament Pilates evoluat, toate realizate pe mașini de Pilates de ultimă generație care asigură cele mai bune rezultate. Și pentru că nu poți lucra pe aceste aparate decât cu un antrenor personal, odată ajuns în W, Sara Bucurescu, certificată BASI Pilates, și Anya Glushkova, singura din România cu o acreditare Fletcher Pilates, te vor ajuta în procesul tău de transformare. De aceea, am vorbit cu ele despre cum funcționează fiecare aparat în parte și cum anume trebuie folosite pentru a obține corpul pe care ți-l dorești.

Intră în galeria foto și descoperă "mașinile" care îți vor remodela corpul.

Iar în noul număr W by World Class, disponibil gratuit în toate cluburile World Class, vei găsi mai multe detalii despre aparate, alte accesorii de Pilates și despre cei care te vor îndruma la antrenamente.

Foto: Greenmind