O postură mai bună și mușchi mai definiți în doar 45 de minute. Află ce alte motive mai ai, ca să încerci antrenamentul care a revoluționat exercițiile cu greutăți!

O ganteră în formă de bilă și multă energie sunt elementele principale de care ai nevoie la o clasă de GPT Kettlebell. "Acest antrenament balistic, bazat pe exerciții de tip funcțional și în care vei folosi doar un singur instrument – kettlebellul –, îți testează toate abilitățile: rezistența, forța, coordonarea, agilitatea", explică Sara Bucurescu, antrenor personal și instructor de fitness la World Class Health Academy at Upground.

La o clasă de group personal training vei lucra în grupuri de maximum 10 persoane, iar antrenamentul durează 45 de minute. "În aceste 45 de minute poți să arzi până la 500 de calorii, dacă antrenamentul este de intensitate medie", adaugă Sara. Exercițiile cu kettlebellul modifică postura, consolidează coloana și aduc îmbunătățiri forței generale.

Poți participa la o astfel de clasă, indiferent de nivelul de rezistență. Important este să fii mereu supravegheat de un personal trainer.