Radu Restivan, fondatorul 321Sport, și-a transformat viața cu ajutorul sportului, iar acum vrea să îi convingă și pe alții să o facă. Videourile din diverse colțuri ale lumii sunt un început. Află povestea lor și lasă-te purtat de Radu prin competiții.

Acum câțiva ani am descoperit alergarea, iar după ce am participat la mai multe competiții dedicate amatorilor am realizat ce bucurie imensă aduce sportul in viețile oamenilor. Pentru că sportul a reușit să îmi schimbe viața, mi-am propus să le arăt și altora că sportul nu reprezintă doar efort, ci poate însemna prieteni noi, descoperirea unor locuri frumoase și trăirea unor experiențe deosebite.

Astfel mi-am vrut să fac videouri prin care mi-am propus să prezint concursurile de alergare chiar de pe traseu, pentru ca oamenii să își dorească să participe, să călătorească și să trăiască astfel de experiențe. Am filmat un episod, în iunie 2015, la Tușnad Marathon, în limba română și l-am numit Descoperă România cu 321sport.

Dar, în septembrie 2015, s-a ivit ocazia de a participa la unul dintre cele mai mari maratoane din lume: BMW Berlin Marathon, ediția cu numărul 42. Acolo am filmat primul episod în engleză și am lansat astfel seria Discover the World through its Marathons, proiect susținut în prezent și de World Class. În cei 42 km alergați am încercat să prezint nu doar orașul, ci și atmosfera extraordinară de pe traseu. Sute de mii de oameni ies pe stradă și încurajează participanții pe toată durata traseului, lăsând un gol în stomac tuturor alergătorilor. De la nou-născuți până la bătrâni, oameni din toate categoriile sociale cântă și susțin necondiționat toți alergătorii.

În urma acestui videoclip, care a fost văzut de aproximativ 10.000 de ori, am primit mesaje din întreaga lume de la oameni care mi-au spus că i-am convins să iasă la alergat, să se apuce sport și, cu puțin noroc, să facă un maraton în perioada următoare. Astfel, acel film s-a transformat într-un serial. Unul pe care treptat îl vei descoperi și aici.