Antrenamentele de o oră sau chiar două nu mai sunt demult o opțiune. Iar uneori ziua e prea scurtă pentru câte vrei să faci. Știm, ai nevoie de un program de 30 de minute care să îți ofere totul. Îl avem.

Science, baby!

Vrei să fii cea mai bună versiune a ta. Să lucrezi corect, eficient, intens, să ai rezultate vizibile și, în același timp, să te distrezi. Antrenamentele HIIT (High-Intensity Interval Training) combină antrenamentele cu știința, oferindu-ți rezultate fenomenale. Este tipul de antrenament care te va ajuta să arzi calorii câteva ore bune de la ultimul burpee. În antrenamentele HIIT vei alterna exerciții explozive cu pauze active, îți vei atinge limitele fizice și vei repeta mișcările până vei simți că ai lucrat cu tot corpul și cu tot suflul de care ești capabil. Este dovedit științific faptul că antrenamentele HIIT îți surprind corpul de la o clasă la alta, determinându-te să ieși din zona de confort și să creezi noi limite. Este mult mai eficient decât orice alt antrenament cardio și cu siguranță te va ajuta să arzi mai multe calorii.

Mai puțină grăsime, mai mulți mușchi

În timpul antrenamentelor HIIT, hormonul creșterii este eliminat de organism și te va ajuta să reduci procentul de grăsime și să crești masa musculară, sculptându-ți corpul în ritm accelerat. Îți va defini musculatura și vei fi mai puternic și mai rezistent de la un antrenament la altul. După un astfel de antrenament, corpul tău va continua să ardă grăsimi timp de nouă ore. Prima experiență de acest gen am avut-o la o clasă de Metabolic. Chiar dacă am simțit că îmi pierd suflul și că nu voi face față clasei până la capăt, se pare că a meritat. Odată ce am trecut de un prag al durerii și am învățat să respir, parcă mă încărcam de energie și ambiție cu fiecare săritură sau genuflexiune.
La World Class găsești clase de 30 de minute, toate concepte Les Mills, de diverse intensități: Grit Strength, Grit Plyo, CXWORX. Verifică orarul claselor de group fitness și încearcă-le.

 

Foto: Les Mills