Aceste 8 trucuri te vor ajuta să scapi mai rapid de țesutul adipos din zonele problemă, iar unul dintre ele îți va aduce și un premiu.

1. Fă-ți o poză de "before"
Dar una reală (nu cu haine larg, burtă trasă, postură care te favorizează), pe care să o vezi doar tu. Iar atunci când îți pierzi motivația, uită-te la ea. În plus, îți va fi mai ușor să îți vezi și zonele problemă și să lucrezi ca să le elimini.

2. Combină antrenamentele
Dacă faci sport regulat de ceva vreme, dar nu mai vezi rezultate, e momentul pentru o schimbare. În caz că făceai mult cardio, încearcă forță, include-ți în rutină și antrenamente tip circuit, mergi la alte clase decât până acum sau schimbă numărul de repetări ori seturi. Orice modificare îți va stimula din nou metabolismul. Nu uita că uneori antrenamentele mai scurte și intense sunt mult mai eficiente decât unele lungi de dificultate medie.

3. Antrenează-te în intervale
Asta înseamnă că vei lucra la intensitate maximă pentru câteva secunde, apoi vei lua pauze foarte scurte. Asta îți va stimula metabolismul și, implicit, va crește arderile calorice.

4. Ia-ți un partener pentru sală
Fie că te antrenezi cu iubita/iubitul sau cel mai bun prieten, cât timp ai pe cineva cu care să mergi la sală, șansele să renunți sau să nu dai tot sunt mult mai mici. Vei fi mult mai motivat să faci o repetare în plus, să crești greutatea sau să încerci o clasă nouă.

5. Programează-ți mesele
Nu degeaba tot auzi de cele trei mese principale și două gustări. Mesele mici și mai dese te vor ajuta să îi furnizezi constant organismului energia necesară pentru antrenamente și îți vor hrăni mușchii, astfel încât să se poată recupera rapid după efort.

6. Folosește farfurii mai mici
Asta te va ajuta să îți reduci porțiile. Dar ai grijă să nu o faci prea mult. Organismul tău are nevoie de energie.

7. Alege oleaginoase pentru gustări
Nuci, alune, fistic, caju, migdale – oricare dintre acestea, în varianta crudă, sunt o variantă excelentă atât pentru gustări, cât și pentru combinații la micul dejun. Toate sunt surse de fibre, proteine și grăsimi esențiale, utile în procesul de slăbire.

8. Folosește-te de echipament ajutător (și câștigă-l)
Pentru ca antrenamentele tale să dea roade mai rapid, poți folosi diverse instrumente care îți accelerează arderile. De exemplu, gelul și centura Sweet Sweat stimulează glandele sudoripare și ajută la eliminarea toxinelor, prin efort fizic. Centura Sweet Sweat creează un mediu de tip "saună portabilă" în zona abdomenului, oferă suport spatelui, menține mușchii încălziți și îmbunătățește poziția corpului în timpul exercițiilor.

Produsele Sweet Sweat sunt disponibile online pe www.vok.ro, iar începând cu 16 septembrie, pot fi găsite și în sălile de fitness World Class din întreagă țară.

 

Concurs: câștigă un gel și o centură Sweet Sweat

sweet sweat

Spune-ne, într-un comentariu la acest articol, ce faci tu pentru a topi rapid grăsimile și poți câștiga un pachet Sweet Sweat (un gel și o centură).

Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ vom extrage 10 finaliști. Dintre acestea 10, Sweet Sweat va premia cel mai convingător răspuns. Concursul se desfășoară în perioada 17-23 septembrie 2015, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat aici, pe data de 25.09.2015. Odată anunțat, câștigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Câştigătorul este Ciprian Dima. 
Felicitări! Te rugăm să ne lași datele tale de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.