Dacă tocmai ai început să mergi la sală, în speranța că vei slăbi rapid, dar nici nu ai reușit să treci de citirea orarului pentru clasele de grup, atunci aruncă un ochi pe propunerile de mai jos.

Cycling

Până la 1.000 de calorii arse într-o oră
La World Class găsești diverse tipuri de clase de cycling, dar unele sunt create special pentru începători, așa cum sunt Fat Burn și Fartlek. Sunt clase la care e bine să mergi la început pentru a te obișnui cu tehnica de pedalare și cu ritmul de lucru. Vei pedala mai tare, mai încet, pe bicicletă, ridicat de pe ea, vei transpira mult, dar te vei și distra. Mergi pregătit să cânți, să țipi și să aplauzi la final. Asta în timp ce arzi multe calorii. O să iubești clasele de cycling.

BODYPUMP

Arzi între 700 și 900 de calorii într-o oră
Acest program marca Les Mills, cel mai mare furnizor de program de fitness din lume, pe care îl găsești în exclusivitate la World Class, este perfect pentru un începător hotărât. Timp de 60 de minute, faci exerciții cu greutăți pentru fiecare grupă musculară. Partea bună este că exercițiile sunt simple (fandări, genuflexiuni, flexii pentru biceps), iar intensitatea poate fi crescută doar schimbând greutățile folosite. Mai mult, la fiecare trei luni, programul se schimbă, așa că tu nu te vei plictisi, iar mușchii tăi vor fi mereu provocați. Mai multe despre beneficiile BODYPUMP, găsești aici

Aqua

600-800 de calorii arse într-o oră
Da, înotul e minunat pentru remodelare. Dar dacă nu știi să înoți sau nu o faci suficient de bine, clasele de aqua gym sunt perfecte. Intri în apă, faci mișcări simple și te folosești câteva accesorii. Totul pe o muzică ritmată și după indicațiile unui antrenor bine pregătit. Clasele de aqua gym sunt o variantă bună și dacă ai probleme cu articulațiile sau dacă ești însărcinată.

Aerobic Power

Arzi 500 de calorii într-o oră
Dacă îți place să dansezi, dar ți-e teamă de orele pentru avansați, începe cu Aerobic Power. Timp de 60 de minute te vei bucura de un program care are la bază pași simpli, cu impact redus asupra articulațiilor. Pauze nu vei avea, dar muzica și energia antrenorilor nu te vor lăsa să le simți lipsa. Ia-ți cele mai comode haine și mergi la unul dintre cele mai distractive antrenamente. Ce poate fi mai plăcut decât să slăbești dansând?

Foto: Răzvan Dumitrescu pentru World Class Asmita