Îmbunătățește-ți flexibilitatea, echilibrul și mobilitatea, folosindu-ți propria greutate într-un antrenament… suspendat. E tot ce ai nevoie ca să fii în formă la vară.

Fie că alegi să folosești acest accesoriu pentru un antrenament individual, fie că mergi la o clasă dedicată, cu siguranță te va cuceri. Cu TRX-ul îți poți lucra tot corpul – folosind doar propria greutate –, îți poți crește forța și, cel mai important, poți ajusta antrenamentul în orice moment. Principiul e simplu – cu cât corpul tău e mai aproape de sol, cu atât mișcările sunt mai grele; dacă unghiul se mărește, exercițiile devin mai ușoare.

"Spre deosebire de programele tradiționale, TRX este recomandat în antrenamentele de recuperare, pentru cei care au probleme cu încheieturile sau cu spatele. Deci, indiferent de sensibilitățile tale, este un antrenament sigur, cu șanse mici de accidentare. Mai ales că nivelul de rezistență şi dificultatea pot fi controlate și modificate în permanență. De asemenea, TRX-ul este perfect și pentru antrenamentele intense, pentru dezvoltarea forței și musculaturii", ne asigură Iulian Panait, Group Fitness Instructor și Personal Trainer World Class.

Iulian a creat un set de exerciții (le găsești în galeria foto) pentru partea superioară a corpului (brațe, piept, spate și abdomen), zona care trebuie să arate perfect de la primele tricouri.

Foto: Greenmind