O talie mai subțire, un corp mai puternic, un abdomen definit, un metabolism mai bun – pe toate ți le oferă noul program creat de Julio Papi, exclusiv pentru World Class.

Noua clasă din programul de group fitness se anunța un succes încă de la început – promitea să lucreze intensiv abdomenul și cine nu vrea asta? Însă, înainte de a vedea rezultate de la suprafață (six-packul pe care îl vei afișa cu bucurie la vară), C-CORE îți garantează un corp mai puternic și arderi calorice mai mari.

Am testat pe proprie piele această clasă (și de atunci mergem cu regularitate), apoi am vorbit cu o parte dintre instructorii care o predau și câțiva dintre clienții de la clase.

Ce este C-CORE:

O clasă de 45 de minute, în care îți vei lucra, preponderent pe saltea, zona centrală a corpului (abdomen, spate). După încălzirea de opt minute, vei trece prin 32 de exerciții, toate efectuate în circuite a câte opt mișcări. Vei face fiecare mișcare timp de 50 de secunde; îți va fi greu și le vei simți din plin mai ales pe ultimele 15-20.

Deși multe dintre exerciții le vei efectua fără sprijin pe mâini, programul este gândit astfel încât să poată fi accesibil atât celor cu o condiție fizică bună, cât și începătorilor.
Nu uita că un abdomen puternic, înseamnă un corp puternic și funcțional.

Ce spun antrenorii:

"Clienții au fost încântați chiar de la prima ședință, însă de la a doua au spus că simt tot mai bine exercițiile și că musculatura lucrează excelent. La această clasă metabolismul este activ, iar arderea grăsimilor mai rapidă; este exact genul de clasă care face pătrățele în timp record", ne-a spus Bogdan Popa, instructor de fitness și antrenor personal în cluburile World Class America House și Downtown.

"Este o clasă pe care trebuie să o încerci măcar o dată. Are trei beneficii senzaționale, pe care ți le și aduce destul de repede: reducerea în circumferință a taliei, definirea abdomenului și accelerarea metabolismului. Deși este o clasă intensă, cu răbdare și îndrumarea antrenorului, oricine o poate duce la sfârșit. Iar dacă există probleme medicale (mai ales la nivelul coloanei), ar fi bine să îi spui antrenorului înainte de începerea clasei", a explicat Alexandra Anastasiu, instructor de fitness și antrenor personal în cluburile World Class America House, Upground, Titan, Promenada și In City.

Ce spun clienții:

"Sunt într-o formă fizică excelentă, dar tot vreau mai mult – mai ales de la felul în care arată abdomenul meu. Am mers la această clasă fără prea mari speranțe, dar a fost o surpriză extrem de plăcută. Mi-a testat intensiv nu doar abdomenul, ci și echilibrul, viteza de reacție. Am ieșit cu tricoul ud, iar a doua zi avea febră musculară la mușchi pe care nu știam să îi am." – Matei, 28 de ani.

"Din motive medicale (probleme la genunchi), am făcut pauză de vreo 4 luni de sală. Acum am revenit și am început cu această clasă. A fost o bucurie să descopăr că o pot adapta (cu ajutorul antrenorului) nevoilor mele și că îmi pot lucra abdomenul cum nu am reușit vreodată." – Laura, 30 de ani.