În primul rând vei lucra după un plan eficient de antrenament, iar asta îți va aduce nu doar transformări fizice, ci și psihice. 

Un program de antrenament bine pus la punct și personalizat, te ajută să obții formă fizică dorită, duce la scăderea simptomelor de depresie, reduce insomniile, crește nivelul energetic și respectul de sine. Astfel, vei avea mai multă energie și vitalitate, deci vei fi mai eficient în activitățile cotidiene.

Antrenorul personal te ajută să îți îmbunătățești starea generală de sănătate, să îți atingi obiectivele legate de greutate și "să te ții de plan". Îți oferă motivația necesară pentru a dezvolta un nou stil de viață, te ajută să generezi noi soluții pentru a depăși obstacolele autoimpuse la nivel psihologic și îți construiește antrenamente dedicate specificului tău din punct de vedere medical.

Lucrând cu un antrenor personal, obții rezultate maxime în timp minim cu un program special creat pentru tine. Un antrenor personal îți este mai mult decât propriul tău coach. El poate fi profesor, confident, model, prieten și îți oferă motivația și dorința de a merge mereu mai departe.

Te ajută să descoperi abilități pe care nu știai că le ai și să îți optimizezi starea interioară pentru a face față antrenamentelor fizice, oferindu-ți energia și buna dispoziție de care vei beneficia și după ce pleci din sala de fitness.

De fapt, lucrezi cu un prieten! Ce altă modalitate mai plăcută de a face sport, dacă nu cu un prieten care îți oferă atenție și suport 100%? Antrenorul personal este cea mai bună reflecție a ta. Mai bună decât oglinda!

 

Ilinca Hotaran este antrenor personal și instructor de fitness în World Class Health Academy at The Grand și World Class America House.