Cum un antrenament de 45 de minute poate fi mai eficient decât orice altceva ai făcut până acum.

Dacă încă nu ai aflat, din toamnă, World Class îți oferă o nouă soluție de antrenament: conceptul de GPT. Clasele de Group Personal Training, care se desfășoară cu cel mult opt participanți, sunt gândite astfel încât să te antrenezi la intensitate maximă și să obții rezultate excelente, în cel mai scurt timp. Tocmai de aceea, unul dintre antrenamentele disponibile în cadrul programului GPT este Bulgarian Bag. Acest antrenament balistic este o provocare pentru grupele mari de mușchi, îmbunătățind rezistența fizică și postura din timpul antrenamentului și nu numai.

Definește-ți musculatura

Sacul în formă de semilună îți garantează un full body workout cum n-ai mai făcut până acum. Mișcările specifice, precum swing, snatch sau spin, sunt create special pentru Bulgarian Bag și necesită o execuție perfectă pentru rezultate rapide și optime.

"Singurele persoane care au interdicţie la acest tip de antrenament sunt clienţii cu probleme la nivelul spatelui, de genul hernie de disc, sau care, în general, nu au voie să lucreze cu greutăţi. În rest, oricine poate încerca acest tip de antrenament, pe care îl recomand cu căldură pentru rezultate rapide", spune Iulian Panait, master trainer certificat Bulgarian Bag la World Class.

Nu uita! Ca să participi la clasele de Group Personal Training, pe lângă abonamentul la sală, trebuie să îți iei un Clip Card în valoare de 150 de euro pe lună, în care sunt incluse 10 şedinţe.