Trece-ți în program clasa care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus, să-ți definești musculatura și să devii mai motivat ca niciodată.

Cercetările au confirmat: BODYPUMP™, program creat de Les Mills și prezent în România exclusiv în World Class, are un efect puternic de ardere a grăsimilor, îmbunătățește condiția fizică, crește forța musculară și rezistența.

Secretul acestui antrenament se rezumă la trei cuvinte: The Rep Effect. Ridicarea greutăților este, în sine, un tip de antrenament eficient, dar creșterea numărului de repetări reduce semnificativ timpul în care obții rezultatele dorite.

Efect de sculptare

Vrei umeri bine conturați, bicepși și tricepși definiți, picioare ferme și suple și un posterior bombat? Coregrafia de la BODYMPUMP™ este gândită astfel încât să îți lucreze fiecare grupă musculară. În plus, cele 800 de repetări efectuate în decursul a 55 de minute vor grăbi arderile și îți vor obosi mușchii, făcându-i să devină mai puternici, fără să crească în volum.

Mai mult, cel mai tare lucru la acest antrenament este că, de la o clasă la alta, vei observa cum îți crește rezistența și te vei ambiționa să "get pumped" cu fiecare repetare pe care o execuți. Prezența antrenorului și a colegilor de antrenament, muzica și rezultatele obținute într-un timp relativ scurt te vor ajuta să dai randament, să mergi mai departe și nu numai să atingi, dar să îți depășești obiectivele.

Foto: Les Mills