De ce să mergeți la sală împreună? Sexul devine mai bun și relația mai stabilă (spun psihologii). Dar pentru că nici sportul în cuplu nu se practică oricum, v-am pregătit câteva sfaturi:

1. Nu o faceți decât dacă vă face plăcere
E suficient să mergi o singură dată la sală cu persoana iubită, ca să îți faci o opinie. Îți place sau nu? Dacă nu vă sincronizați sau dacă vedeți că nu vă concentrați la antrenament, mai bine spuneți "Pas". Nu-i dramă. Există cupluri fericite, care se antrenează separat.  

2. Echilibrați-vă antrenamentele
După ce v-ați hotărât, înainte să pășiți în sală, trebuie să știți amândoi că fiecare are propriile obiective, forțe și slăbiciuni. Faceți un plan înainte. E important să reușiți să vă amestecați rutina, astfel încât fiecare dintre voi să poată ieși din zona de confort fără să se simtă vreo clipă stânjenit.

3. Nu te transforma în antrenorul ei personal
OK, am înțeles, ești mai sportiv decât ea. Dar antrenamentul în cuplu nu trebuie să fie despre "el" care o învață pe "ea". Dacă va fi așa, va deveni frustrant. Probabil vă veți certa și gata experiența. Nu vrei asta. Evident, teoria este valabilă și invers.

4. Las-o pe ea să conducă
În loc să fii tu cel care dă ordine, încearcă să te lași pe mâna ei. Lasă ganterele azi și mergi la o oră de yoga. În plus, nu ți-ar strica nicio sesiune de stretching făcut ca la carte, cu răbdarea unei femei.

5. Nu uitați să vă simțiți bine
Faceți asta din plăcere, nu? Adică mersul la sală nu e o corvoadă. Așa că nu aveți niciun motiv să nu vă distrați. Chiar dacă aveți un antrenament de parcurs, nu înseamnă că nu puteți vorbi. O bârfă, o glumă, un compliment. Hai, știu că puteți. Nici nu cred că mai e nevoie să zic ca n-aveți ce căuta cu căștile în urechi.

6. Nu vă feriți de provocări
Provocările sunt bune. Te motivează. De cele mai multe ori tu nu vei vrea să fii întrecut de o fată, iar ea își va dori mereu să țină pasul cu tine. Așa că e un câștig pe ambele părți.

7. Nu vă sărutați
Pe bune, aveți destul timp să faceți asta acasă sau în alte locuri. Vă veți pierde concentrarea și îi veți deranja și pe cei din jur. Nimeni nu vrea să vadă, atunci când depune efort fizic, doi oameni care se sărută.

8. Încercați exerciții pentru doi
Lucrați în tandem. Se poate. Și e palpitant. Iată câteva exemple aici.