Fie că ai nevoie de mai multe detalii tehnice, informații despre alimentația specifică, echipament sau doar motivație în plus, le vei găsi pe toate în blogurile de mai jos. Citește, inspiră-te și aleargă.

andreirosu.org

Cum se antrenează, cum mănâncă și mai ales, cum gândește un sportiv care a alergat 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe 7 continente diferite. Brașoveanul ale cărui performanțe au fost înregistrate în Cartea Recordurilor scrie în mod constant pe blogul său. Articolele acoperă teme variate, având secțiuni dedicate antrenamentului și nutriției.

runblogger.com

Pete Larson este un profesor de biomecanică ce a descoperit că pasiunea lui pentru alergat este împărtășită de milioane de oameni și postările lui despre „știința alergării“ erau foarte apreciate. Astfel s-a născut un blog, care în scurt timp a devenit destinația preferată de alergători pentru a se informa cu privire la o anumită pereche de încălțări pentru alergat.

hungryrunnergirl.com

Janae Jacobs a început să scrie când s-a accidentat în timp ce se antrena pentru Maratonul din Boston, în 2010. De atunci a reușit să captiveze online-ul cu articole despre mâncare, alergare și echipament. Acesta nu este un blog strict despre alergat, este mai mult o poveste a minții unui alergător. În plus, de trei ani Janae este mamă, așa că poate deveni o sursă de inspirație pentru mamele care iubesc alergarea.

believeintherun.com

Dacă unii bloggeri se concentrează în special pe încălțăminte când vine vorba despre echipament pentru alergare, Thomas Neuberger și asociații săi testează orice echipament, accesoriu sau supliment alimentar care le cade pe mână și îți vor oferi părerea lor avizată cu privire la acestea. Pe lângă recenziile de echipament, vei găsi aici și jurnale de curse, sfaturi pentru antrenament și alimentație.

teammarathonman.com

Trent Morrow este varianta australiană a lui Andrei Roșu. Recordul mondial pentru care a fost recunoscut sportivul este alergarea unui maraton pe fiecare dintre cele 7 continente într-un singur an. De pe 1 ianuarie 2013, până pe 21 aprilie 2014, Morrow a alergat 200 de maratoane. Urmărește-l pe australian pentru a fi inspirat să țintești cât mai sus.

realrunryan.com

„Alergatul mi-a salvat viaţa” ne spune autorul acestui blog. Început pe post de jurnal al unui bărbat care s-a apucat de alergat când se apropia de 40 de ani, blogul lui Ryan Light a evoluat într-un adevărat glosar de recenzii de echipament şi de curse, precum şi sfaturi pentru alergători. Faptul că totul vine din experienţa unui alergător care a pornit târziu la drum oferă textelor o perspectivă unică cu care mulţi am putea să ne identificăm.