Nu promitem miracole. Îți spunem doar că dacă ai exagerat cu preparatele de Crăciun și vrei să mai elimini din „păcate“, aceste clase te vor ajuta să-ți îmbunătățești tonusul fizic și psihic. Și poate chiar să scapi de 2-3 kilograme. 

Cycling

Dacă vrei să arzi până la 1.000 de calorii în 50 de minute și n-ai chef să ridici greutăți sau să sari prin sală, o clasă de cycling te va salva. Beneficiul este că stai mai mult pe șa, iar trecerea de la canapea la bicicletă este mai… ușoară. Vei pedala mai tare, mai încet, pe bicicletă, ridicat de pe ea, vei transpira mult, dar te vei și distra. Mergi pregătit să cânți, să țipi și să aplauzi la final. Dacă până acum nu erai fan cycling, de la anul vei merge de plăcere, nu de nevoie. În funcție de nivelul tău de antrenament, ai mai multe opțiuni de clase de cycling.

Grit Strenght și Plyo

Dacă ești adeptul antrenamentelor scurte, dar intense, Grit este provocarea supremă. Ești gata să scrâșnești din dinți 30 de minute, dar să ieși cu un mare zâmbet pe față și cu fiecare mușchi lucrat? La Grit ai două opțiuni: Strength sau Plyo și ambele variante urmează principiile High Intensity Interval Training (HIIT): mișcări executate exploziv, care ard rapid caloriile și dezvoltă un corp armonios, atletic. Pentru arderea rapidă a grăsimilor, îți recomandăm Grit Plyo, care presupune folosirea unor greutăți mici cu care să poți face până la 20 de repetări, dar într-un ritm exploziv și rapid.

Metabolic 

La Metabolic ai 45 de minute de antrenament intens, cu rezultate excelente. După cum îi spune și numele, această clasă este un stimul excelent pentru metabolism, iar corpul tău va arde calorii și grăsimi pentru o lungă perioadă de timp de la încheierea antrenamentului. Antrenamentul include mișcări ușoare, dar foarte intense și repetitive. Vei lucra cu agilitate, cu o forță explozivă și îți vei pune echilibrul la încercare. Astfel, vei arde câteva sute bune de calorii, îți vei schimba postura și îți vei remodela cel puțin o parte dintre mușchi. Vor fi 45 de minute petrecute perfect.