ABOUT US

Misiunea noastră

Am creat blogul W by World Class ca o platformă de comunicare online nu doar cu membrii cluburilor noastre, ci cu toți cei care caută informații, motivație și inspirație pentru a-și îmbunătăți viața. De aceea, am ales experți în părerea cărora avem încredere deplină, care sunt o sursă credibilă și un reper în domeniul lor de activitate – de la antrenori internaționali până la nutriționiști sau medici.

Ne dorim ca W by World Class să te ajute să devii cea mai bună versiunea a ta, în fiecare zi!

Editori

Maia Andrei
Una dintre cele mai active membre ale echipei noastre, Maia este pasionată de înot, călătorii şi evenimente din zona de cultură urbană. Pe ea trebuie s-o urmăreşti, dacă vrei să fii la curent cu cele mai inedite destinaţii de călătorii şi evenimente sportive din lume.

A.G. Billig
Două lucruri au pasionat-o pe A.G. Billig din copilărie: sportul și scrisul. În timp, ambele au devenit un stil de viață: în 2012 a publicat un volum de proză scurtă în limba engleză și, din 2005, este membru și colaborator World Class. Mai multe detalii găsești pe blogul ei.

Denisa Căldăraru
De-a lungul anilor petrecuţi în presă, Denisa a scris despre aproape orice: de la articole de sănătate până la vedete sau nunţi şi mirese. Acum te va ţine la curent cu tot ce înseamnă relaxare şi recuperare.

Iulia Dîrzu
Absolventă de Jurnalism, Iulia are o experienţă de doi ani în "presa fit", aşa cum o denumeşte chiar ea. De la Iulia vei afla totul despre cele mai noi echipamente de fitness şi cele mai cool clase pe care le vei găsi în cluburile World Class şi nu numai.

Mihnea Ghilduș
Expertul nostru în design a făcut un master la Academia de Arte și Design din Stuttgart, iar în 2012 a fondat Dizainăr – primul magazin care vinde, promovează și produce design românesc. Şi pentru că este pasionat de tehnologie, Mihnea se va ocupa şi de rubrica de gadgeturi.

Gabriela Iuga
Absolventă de Jurnalism și îndrăgostită de narrative writing, Gabriela își începe verile la TIFF, are o pasiune pentru biografii și autobiografii celebre şi e mereu în căutare de locuri faine. Ea te va ţine la curent cu cele mai noi şi cool evenimente din oraş şi afara țării.

Alexandra Manole
Ca jurnalist freelancer în ultimii doi ani și o experiență de alți patru în presa glossy, Alexandra a scris nenumărate articole despre nutriție și stil de viaţă sănătos. De la ea vei afla tot ce e nou în materie de alimentaţie şi sport.

Alina Vasile
Fashion editor
Alina lucrează ca stilist de aproape 10 ani. A colaborat cu majoritatea publicațiilor de profil de la noi (Cosmopolitan, Look, Glamour, The One, Bolero, Unica, All Hollow). Când nu se ocupă de articole, Alina e pe set pentru filmări de videoclipuri sau campanii publicitare.

Ioana Vasile
Beauty & grooming editor
Este beauty editor de patru ani – a început cu revista Marie Claire, iar acum lucrează cu Harper's Bazaar și cu Men's Health. Pasionată la rândul ei de sport, crede că oricine, indiferent de trăsături sau vârstă, arată mai bine atunci când e îngrijit şi are un tonus fizic şi psihic bun.

Experţi

Martina Bravená
Martina este instructor de fitness și managerul clubului World Class Fitness&Spa Jolie Ville. Are numeroase certificări Les Mills, este Master Trainer Schwinn Cycling, iar printre pasiunile ei se numără și alergatul.

Ana Cordea
Ana a urmat cursuri de Pilates prin Balanced Body și FIF Academy. Practică Yoga și a devenit Maestru Gendai Reiki Ho prin Centrul de Inițiere și Perfecționare Reiki România.

Dr. Şerban Damian
Ca nutriţionist sportiv acreditat de CIO, Şerban îi ajută pe sportivi să îşi îmbunătăţească alimentaţia la Centrul de Nutriţie Superfit. A scris două cărţi de specialitate şi colaborează cu principalele posturi TV. În timpul liber participă la curse de maraton.

Simona Negrilă
Simona este kinetoterapeut, specialist în terapii occidentale și orientale, precum masajele Thai, Dynamic Thai și Chi Nei Tsang – Detox Tao.

Julio Papi
Julio este creierul conceptului de Stretch, Body Sculpting, PortDeBras şi Integrated Power Stretch. Anul trecut a fondat, împreună cu Per Markussen, şcoala de fitness Move On.

Ramona Vasilescu Hnyatek
Mamă și instructor de fitness la World Class, Ramona a creat programul Fii o mămică plină de energie.


CONTRIBUTORS

Cezar Cristian este antrenor personal W Charles de Gaulle
Anca Alungulesei ondator RawCoco, prima cofetărie-ceainărie raw-vegană din România, specialist în deserturi raw-vegane și în programe terapeutice cu sucuri naturale din legume și fructe
 
 
 
x

W.Worldclass.ro foloseste COOKIES. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea acestora. Afla detalii >